ZORAN VULIĆ NAKON KOPRIVNICE

Ima li smisla raditi u hrvatskom nogometu!?

Subota, 03. studenog 2012. 18:18 Napisao/la  I. J.

Vjerujem da će odgovorne osobe pomno pregledati snimku utakmice, kaže Vulić

I s devetoricom igrača Split je uspio u Koprivnici protiv Slavena Belupa osvojiti jedan bod. Naime, sudac Strahonja pokazao je dva crvena kartona Splićanima, Galoviću i Parackom, tako da su od kraja prvog dijela do završetka susreta Splićani igrali s dva igrača manje. Na kraju su golom Rebića u 87. minuti uspjeli doći do poravnanja rezultata (2:2).

 

- Uistinu se pitam ima li smisla raditi u hrvatskom nogometu nakon svega što smo prošli u Koprivnici. Suđenje neću komentirati jer to nikada ne radim, vjerujem da će odgovorne osobe u sudačkoj organizaciji pomno pregledati cijelu snimku i analizirati tijek događanja. Nakon našeg vodstva od 1:0 da nismo ostali bez dvojice isključenih igrača zabili bismo Slaven Belupu još dva, tri gola, kazao je trener Zoran Vulić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.