ZDRAVKO MAMIĆ PORUČIO

Neka Rijeka osvoji naslov za tri godine

Petak, 21. prosinca 2012. 00:37 Napisao/la  SC

Ove godine bismo trebali osvojiti osmi naslov, onda još dva za deset titula, zaključio je Mamić

Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, bio je među mnogim poznatim imenima u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner na gala večeri HNK Rijeka.

- Izvanredno se ovdje osjećam, impresioniram sam ovom dvoranom gdje su se i u prošlosti održavani spektakli. Rijeka je demonstriala veliku moć. Ovo je veličanstven projekt, Rijeci je gledanost ove sezone skočila za 300 posto, rekao je Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama.

- Ove sezone sam, nažalost, svjedočio potopu mog Dinama na Kantridi, gledao sam na televiziji i pobjedu Rijeke nad Hajdukom. Rijeka postaje ozbiljan faktor, koliko god to zvučalo čudno, ja se tome veselim. Samo ovakvi klubovi poput Rijeke mogu podignuti razinu Prve HNL, ustvrdio je Mamić složivši se da želja Damira Miškovića da za tri godine osvoji naslov prvaka ima smisla. Mamićeva računica je sljedeća.

- Mislim da je to realan cilj. Ja sam najavio da želim deset naslova s Dinamom. Ove godine bismo trebali osvojiti osmi naslov pravaka, onda još dva za deset titula. I to je to, ja onda idem i neka Rijeka osvoji naslov, zaključio je Zdravko Mamić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.