Victor Sanchez: Nakon ovako dobre utakmice kažem igračima da smo pronašli greške!

Petak, 30. kolovoza 2024. 10:27 Napisao/la  SC

Ako uvijek igrate isto, mogu vas pobijediti, kazao je trener Olimpije

Victor Sanchez: Nakon ovako dobre utakmice kažem igračima da smo pronašli greške!

Olimpija je ostvarila plasman u skupinu Konferencijske lige impresivnom pobjedom (5:0) protiv Rijeke:

- Čestitke igračima. Zbog njih, njihovih prijatelja, obitelji i navijača koji su došli na ovu predivnu utakmicu sam sretan. Došli smo danas uživati u utakmici. Odigrali smo veliku utakmicu, kao da je finale i odradili odličan posao. Bio je to jedan od onih dana kad sve ide po planu od prve minute. Odigrali smo savršenu utakmicu, ali kad je analiziramo sigurno ćemo naći nešto što možemo popraviti. Uvijek može bolje. Svaki dan radimo s tim mentalitetom i igrači to znaju. Nakon ovako dobre utakmice dođem do igrača i čestitam im, ali i kažem da smo pronašli greške koje možemo popraviti. Moraju to promijeniti jer naši suparnici ih analiziraju. Ako uvijek igrate isto, mogu vas pobijediti, kazao je trener Olimpije Victor Sanchez.

Olimpija je dvije utakmice zaredom doživjela tzv. događanje navijača, dvaput su utakmice Olimpije prekinute zbog navijača Maribora i Rijeke:

- Ne želimo takve stvari ovdje. To nije lijepo za nogomet i opasno je. Isto se dogodilo i u prošloj utakmici kad smo u ligi igrali s Mariborom. Zdravlje igrača je najvažnije. Opasno je kad tako počnu bacati stvari, jako, jako opasno. Nadam se da se neće ponavljati! Znam da je UEFA odlučna u borbi protiv ovakvog ponašanja, ali ono se i dalje događa. Moramo uživati u nogometu, rekao je Sanchez.

Španjolski stručnjak u 12 utakmica na klupi Olimpije još nije doživio poraz, ostvario je osam pobjeda i četiri remija.

Tablice omogućuje Sofascore