Treneri uzornog ponašanja: Krstičević, Šeparović i Zebić kažnjeni novčano, Mršić i Koprić ukoreni

Četvrtak, 20. rujna 2012. 08:19 Napisao/la  I. J.

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak po prijavi povjerenika za natjecanje Josipa Breznija protiv Krstičevića zbog izjava u medijima

Disciplinski sudac MAXTv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka donio je odluku o kažnjavanju trenera u 8. prvenstvenom kolu. Tako je trenera Hajduka Mišu Krstičevića kaznio novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna jer je grubo odgurnuo vratara Blaževića od suca te vrijeđao i psovao svoje igrače koji su se došli pozdraviti s glavnim sucem Ivanom Bebekom neposredno po završetku utakmice Inter - Hajduk.

Prvi pomoćnik Krstičevića, Ivo Šeparović, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna zbog psovanja pomoćnog suca na istoj utakmici.

 

Disciplinski sudac pokrenuo je postupak po prijavi povjerenika za natjecanje Josipa Breznija protiv Krstičevića zbog izjava u medijima 19. rujna te zatražio od njega očitovanje .

 

Stanko Mršić i Željko Kopić, trener Osijeka i Cibalije, koji su udaljeni s klupa svojih momčadi zbog ulaska na travnjak kažnjeni su ukorom, dok je trener Zadra Dalibor Zebić, kojeg je prijavio glavni sudac utakmice Split - Zadar Danijel Trampus, kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1000 kuna zbog vrijeđanja

Tablice omogućuje Sofascore