Anton Maglica bi mogao biti spreman za dvije utakmice sa gradskim rivalom Splitom

Srijeda, 10. listopada 2012. 08:57 Napisao/la  I. Jelić

Mladi napadač je najprije zaradio ozljedu zadnje ložu na gostovanju protiv Gruzije. Nakon što se oporavio na treningu je i zaradio ozljedu prednje lože

Mladi napadač Hajduka Anton Maglica tijekom ljetnog prijelaznog roka došao je u Hajduk iz Osijeka. Očekivao je stručni stožer bijelih puno od U-21 reprezentativca. Trebao je zamijeniti Vukušića za kojeg se znalo da će ga klub prodati zbog teške financijske situacije. Nažalost, Maglica nije imao sreće. Dosad je odigrao četri utakmice, postigao je jedan gol, prvijenac u pobjedi protiv Zagreba (5:1), na travnjaku je ukupno proveo 256 minuta.

Ozljede su razlog mizernog učinka. Ponajprije je ozlijedio zadnju ložu na utakmici mlade reprezentacije Hrvatske na gostovanju protiv Gruzije. Nakon što se oporavio na treningu je zaradio ozljedu prednje lože. Prema prognozi liječničke službe bijelih Maglica bi mogao biti spreman za dvije utakmice protiv susjeda RNK Split.

Najprije će gradski rivali odmjeriti snage u prvenstvenom srazu (27. listopada) u Parku mladeži. Četri dana kasnije bijeli i crveni sastat će se na Poljudu u osmini finala Kupa Hrvatske. Uz to što su ga ozljede spriječile da provede puno više vremena na terenu Maglica je bio nezadovoljan što ga trener Krstičević nije niti minute poslao na travnjak na utakmici protiv Intera iz Milana koja je odigrana na Poljudu.

 

Tablice omogućuje Sofascore