ODJECI DERBIJA 

Mamić smatra da je Vulić slučaj za psihijatriju

Subota, 10. studenog 2012. 23:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Ionako je već do sada petnaestak puta bila potraga za mojom glavom. Neka me smijene, pa što, kazao je Čačić

Ante Čačić bivši je trener Dinama iako tu vijest službeno treba obznaniti izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić. Svjestan je te činjenice i sam Čačić, koji je poslije poraza od Splita u Parku mladeži na upit o možebitnoj smjeni dogovorio:

 

- Ionako je već do sada najmanje petnaestak puta bila potraga za mojom glavom. Neka me smijene, pa što. Splitu čestitam na zasluženoj pobjedi, očigledno je poraz od PSG-a ostavio duboki trag kod mojih igrača. U drugom poluvremenu smo bili agresivniji, no domaći igrači su ležanjem na travi tražili vrijeme za prekid i razbijali naš ritam. Bilo je nervoze poslije susreta, igrači Splita su na jedan nesportski način slavili pobjedu što je iziritiralo moje igrače. Nije bilo nikakvog međusobnog sukoba u našoj svlačionici, bilo je povišenih tonova, no ne i fizičkog obračuna, kazao je Čačić.

 

Poraz je najteže pao kapetanu Dinama Ivanu Kelavi, koji se htio obračunati s igračima Splita. Kelava, Domgaoj Vida i još nekoliko njihovih suigrača bili su revoltirani pjesmom koja je dopirala iz svlačionice crvenih:

 

- Je… te Dinamo, je… te Dinamo!

 

Kelava je ušao s u svlačionici domaćina, kapetan Splita Ivica Križanac zaustavio ga je i tako spriječio da ne dođe do neželjenih scena.

 

Iz svlačionice Dinama dopirala je velika galama, najglasniji je bio Domagoj Vida. Za razliku od zvukova iz domaće, galama iz gostujuće svlačionice nije imala veze s veseljem.

 

Općem mučnom dojmu pridružio se i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji je čestitato domaćinu na pobjedi i dometnuo sljedeće:

 

- Trener Splita Zoran Vulić je svojim luđačkim ponašanjem od mirne utakmice napravio pakao. On je za psihijatriju, kazao je Mamić,

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.