Nogometaši Hajduka na derbi s Dinamom otputovali zrakoplovom

Subota, 29. rujna 2012. 11:51 Napisao/la  I. J.

Nakon što su u petak poslijepodne odradili zadnji trening, nogometaši Hajduka redovnom linijom iz Splita poletjeli su za Zagreb. Povratak je odmah nakon utakmice, također zrakoplovom

Dočekali su nogometaši Hajduka napokon i da zrakoplovom otputuju na derbi s Dinamom u Maksimiru. Nakon što su u petak poslijepodne odradili zadnji trening, redovnom linijom iz Splita poletjeli su za Zagreb. Povratak je odmah nakon utakmice, također zrakoplovom, a po dolasku u Split gotovo cijela momčad odlazi čestitati friškom mladoženji suigraču Franku Andrijaševiću koji će u 50. minuti derbija izreći sudbonosno "Da" svojoj izabranici Marini. Na sam dan utakmice trener Krstičević poručuje iz glavnog grada.

- Sigurno je da se ne bismo unaprijed zadovoljili remijem, nas zanima pobjeda. Dinamo u ovom trenutku ima pet bodova više od nas jer su odigrali jedan susret više pred svojim navijačima. Da nije tako imali bi mi tri boda više na svom kontu i razlika ne bi bila pet bodova koliko trenutno iznosi već samo dva boda, uvjeren je Mišo Krstičević.