Milan Bandić: Imam 57 godina, a prije igrača Dinama se mogu popeti na Sljeme

Četvrtak, 22. studenog 2012. 17:04 Napisao/la  SC

Ako odete u petak na subotu u kafiće i noćne klubove u Zagrebu, vidjet ćete  vrhunske sportaše naslonjene na šank, kaže gradonačelnik Zagreba

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, iznio je svoje mišljenje o igri Dinama u Ligi prvaka. Bandić i Zdravko Mamić u posljednje vrijeme se prepucavaju preko medija, a Bandić je iskoristio priliku da iskritizira Dinamov nastup u Portu.

- Opet se pokazalo da ne možemo zadnjih pola sata igrati, a to je zato jer nismo spremni, rekao je Milan Bandić za Media Servis.

- Ja imam 57 godina, a prije njih se popnem na Sljeme. Oni trebaju pretrčati 15 kilometara na terenu, a zadnjih pola sata hodaju po terenu kao prebijene mačke, to je sramotno, poručio je Bandić pritom skrenuvši pozornost modrima kako se treba boriti na terenu.

- Jeste vidjeli kako se bori za svoju boju. Da je trebalo Porto bi nam dao još tri gola, igraju se s nama lovice. Lijepo je vidjeti Ibrahimovića, zabija gol škaricama sa 25 metara, a kad treba šamara i mazi loptu ko Messi i mali Halilović. To je Božji dar. Od njega svi mogu učiti, dodao je Bandić.

- Ako odete u petak na subotu u kafiće i noćne klubove u Zagreb vidjet ćete  vrhunske sportaše naslonjene na šank. Onda ih ja zovem u petak na subotu u četiri ujutro da se popnu sa mnom na Sljeme, znate do kuda će doći - do Njivica, zaključio je Bandić.