MAXTV PRVA LIGA

Hajduk i Osijek remizirali, Split pobijedio Istru

Subota, 24. studenog 2012. 17:27 Napisao/la  SC

Utakmice 17. kola: Osijek - Hajduk 0:0, Zadar - Cibalia 4:1, Split - Istra 1961 2:1

MAXtv Prva liga – 17. kolo

 

SPLIT – ISTRA 1961 2:1

 

Igralište Park mladeži. Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek)

 

Strijelci: 1:0 Belle (69), 1:1 Roce (86), 2:1 Radeljić (90+3)

 

Žuti kartoni: Pamić, Sušić (Istra)

 

SPLIT: Vuković, Križanac, Vitaić (11 Kvesić, 88 Obilinović), Baraban (58 Belle), Rebić, Radotić, Radeljić, Vojnović, Paracki, Marčić, Hrgović.

 

ISTRA 1961: Radošević, Milić, Sušić, Budicin, Anđelković, Bačelić-Grgić (53 Jugović), Križman, Roce, Pamić (75 Prelčec), Aganović (80 Havojić), Blagojević.

 

 

 

 

 

Sreća je bila na strani Splita, domaćin su u 3.minuti sudačke nadoknade postigli pobjedonosni zgoditak i osvojili tri važna boda. Korner je s lijeve strane izveo Obilinović, Vojnović je glavom prebacio na drugu stativu, tu se nalazio Radeljić kojemu nije bilo teško sa 2-3 metra ubaciti loptu u mrežu – 2:1.

{jb_blackbox-right}Pamić nije birao riječi
Igor Pamić, trener Istre 1961, po završetku susreta okomio se na svoje igrače ljut što su primili gol u posljednjim trenucima susreta. Čuo se iza zatvorenih vratiju svlačionice kako viče, nije birao riječi da igračima iskaže bijes i razočaranje.{/jb_blackbox-right}

 

 

 

 

Prvo poluvrijeme ponudilo je nekoliko izglednih prilika. Najprije je Vojnović iz blizine pucao preko gola, potom je u prilici bio Baraban, da bi Vojnović dugom loptom pronašao Rebića koji je prebacio istrčalog Radoševića, lopta je otišla pored gola. U posljednjoj minuti prvog dijela Roce je idealno uposlio Križmana, koji je pucao sa desetak metara, domaći vratar uspio je obraniti njegov udarac.

 

 

 

Trener Vulić je u 58. minuti na teren poslao Bellea, koji je u 70. minuti zabio euro-gol. Križanac je prebacio obranu gostiju, lopta je stigla do Bellea, koji je lijevom nogom iz okreta pogodio lijevi gornji kut nemoćnog vratara Puljana. Gosti su poravnali u 86. minuti golom Rocea i kada su malobrojni gledatelji očekivali da će susret završiti bez pobjednika, Radeljić je samo nekoliko sekundi prije isteka treće minute sudačke nadoknade zatresao mrežu gostiju.

 

 

OSIJEK – HAJDUK 0:0

Stadion Gradski vrt. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka)

Žuti kartoni: Kvržić (Osijek), Milić (Hajduk)

OSIJEK: Vargić, Vrgoč, Kurtović, Perošević (74 Zubak), Lešković, Aleksić, Novaković (52 Ibriks), Jugović, Pongračić, Kvržić, Smoje.

HAJDUK: Blažević, Stojanović, Milić, Milović, Vršajević, Andrijašević, Maglica, Oremuš (19 Jozinović), Maloča, Lima, Sušić (58 Bencun, 81 Kiš)

Osijek i Hajduk odigrali su utakmicu bez pogodaka čime borba za drugo mjesto postaje još neizvjesnija. Čak pet klubova polaže pravo na nadu da će kraj jesenskog dijela prvenstva dočekati na prvom mjestu iza Dinama.

ZADAR – CIBALIA 4:1

Stadion Stanovi. Sudac: Igor Križarić (Čakovec)

Strijelci: 1:0 Mršić (17), 2:0 Perica (48), 2:1 Heister (67, ag), 3:1 Perica (87), 4:1 Begonja (90)

Žuti kartoni:

ZADAR: Ježina, Bilaver, Sarić, Ivančić, Begonja, Jerbić, Banović, Perica, Prahić, Mršić, Hejster.

CIBALIA: Matković, Muženjak, Koledić, Pavličić, Bartolović, Župarić, Mitrović, Tokić, Filipović, Rugašević, Mazalović.

U derbiju začelja Zadar je otpor Cibalije slomio u završnici utakmice kada su domaćini dvama pogocima u Perice u 87. i Begonje u 90. minuti riješili pitanje pobjednika.

 


 

 

Tablice omogućuje Sofascore