LOKOMOTIVA - RIJEKA Sreten Ćuk: Ne zanima nas Dinamo i ne osjećamo dodatni pritisak zbog modrih

Petak, 15. travnja 2016. 19:28 Napisao/la  SC

 Rijeka je favorit, tu nema govora, kaže Sreten Ćuk koji je trener Lokomotive postao nakon što se dokazao kao trener momčadi Dinama II


Da je Lokomotiva dugogodišnji Dinamov projekt svima je jasno. Iako se u Uredu za opću upravu ne može pronaći čvrsta veza između dviju udruga građana, suradnja ukazuje da postoji više nego prisna poslovna veza. Inače, UEFA takve poslovne suradnje između klubova poistovjećuje s kartelskim poslovanjem koje nije protuzakonito, ali se ne tolerira. HNS ne postupa kao UEFA zbog poznatih razloga...

Kako god bilo, Lokomotiva u subotu ima priliku pomoći Dinamu, koji u utorak dolazi na Rujevicu.

- Ne zanima nas Dinamo, mi gledamo sebe i ne osjećamo dodatni pritisak zbog modrih. Nama je svaka utakmica manje-više ista, pripreme su slične. Rijeka je favorit, tu nema govora. Imamo ambicije igrati u Europi, pobjeda bi nas primaknula tom cilju, poraz bi opet kompromitirao situaciju, kaže Sreten Ćuk koji je trener Lokomotive postao nakon što se dokazao kao trener momčadi Dinama II.

Pod paskom maksimirske struke Lokomotiva gaji stil igre koji odgovara načinu igre Rijeke. Lokomotiva ove sezone ne igra bolji, ali sigurno igra ljepši nogomet od Rijeke.

- Igrali smo dobre utakmice u kojima smo pobjeđivali, kao i one koje smo gubili. Jedina lošija partija bila je protiv Intera, koju smo izgubili. Zato vjerujem da ćemo u subotu prezentirati dobar nogomet. Ali Rijeka je u prednosti i veliki favorit, rekao je Ćuk za Sportske novosti.