Mišo Krstičević, trener Hajduka: Uvijek je lijepo pobijediti na kraju priprema

Četvrtak, 31. siječnja 2013. 13:16 Napisao/la  Ivan Jelić

- U većem dijelu susreta protiv RB Salzubrga smo odigrali onako kako želim da momčad igra na proljeće. Igrali smo protiv jedne odlične momčadi koja je prošle godine bila prvak Austrije, objasnio je trener Splićana

Hajduk se u petak vraća sa dvotjednih priprema u Antalyii. U zrakoplovu koje će bijele vratiti kući biti će njihovi najbliži susjedi igrači RNK Split, te Osijeka i Rijeke. Zajedno su prije petnaest dana i otputovali u Tursku.

Splićani su u srijedu odigrali svoju posljednju šestu prijateljsku pripremnu utakmicu, pobijedili su aktualnog prvaka Austrije Red Bul Salzburg, trenutno drugoplasiranu momčad na tablici u ovom prvenstvu (2:1). Iako su nastupili bez ozlijeđenih Maloče i Milića, te nespremnog Blaževića, bijeli su odigrali najbolju utakmicu tijekom turskih priprema.

- Uvijek je lijepo pobijediti na kraju prvenstva, objasnio je trener Krstičević, te dometnuo:

- U većem dijelu susreta odigrali smo onako kako želim da momčad igra na proljeće. Igrali smo protiv jedne odlične momčadi koja je prošle godine bila prvak Austrije, a trenutno su drugi na tablici.

Pripreme u Turskoj bijeli su pokušali iskoristiti ne bi li prodali još ponekog igrača. Zasad je otišao jedino Josip Radošević u Napoli. Ruski prvoligaš Krilja Sovjetov iz Samara želi bi dovesti Mirka Oremuša, dok su neki turski prvoligaši iskazali zanimanje da u svoje redove dovedu Avdiju Vršajevića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.