SUKOB NA POLJUDU

Brezni najavio nove prijave disciplinskom sucu

Ponedjeljak, 03. prosinca 2012. 13:11 Napisao  Marko Babić

Pregledat ću na miru snimku utakmice. Ako bude elemenata za nove prijave mi ćemo to i učiniti, rekao je Josip Brezni

Nemile scene nakon utakmice Hajduk - Rijeka kao što je i očekivano dobit će epilog u odlukama disciplinskog suca MAXtv Prve lige Krešimira Vlajčevića. Nakon utakmice svašta se izdogađalo na travnjaku Poljuda.

- Disciplinski sudac mora dobiti prijavu da bi eventualno nekoga kaznio. Suci su nakon utakmice prijavili samo dvojicu igrača koje su isključili (Dario Knežević kod Rijeke, Anton Maglica kod Hajduka op.a.), rekao je Josip Brezni, povjerenik MAXtv Prve HNL.

Iako je sudac Danijel Ljubičić prijavio samo Darija Kneževića i Antona Maglicu, očito je da je tu bilo puno više pojedinaca koji su kumovali ovakvom raspletu.

- Pregledat ću na miru snimku utakmice i vidjeti što se točno dogodilo. Ako bude elemenata za nove prijave mi ćemo to i učiniti. U tom trenutku je bilo puno naguravanja i teško je bilo vidjeti nešto konkretno. Ako je u pitanju naguravanje to spada ipak u domenu sudaca, ako je bilo udaranja i to snimka pokaže normalno je da će uslijediti prijava. Stvorila se velika gužva, ljudi s klupe nepotrebno ušli unutra svega i svačega, zaključio je Josip Brezni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.