Hajduk u Osijeku: Anton Maglica okladio se s Markom Leškovićem u ishod utakmice

Petak, 23. studenog 2012. 09:26 Napisao/la  Ivan Jelić

- U stalnom sam kontaktu sa Leškovićem, Novakovićem, Kvržićem... S Leškovićem sam se kladio u večeru, njemu igra pobjeda Osijeka i remi, meni samo pobjeda Hajduka, kaže napadač Hajduka

Hajduk u subotu gostuje u Gradskom vrtu gdje ih čeka dvoboj sa Osijekom, uvijek neugodnim domaćinom. Trener Mišo Krstičević ima problema s igračkim kadrom, zbog bolesti nisu trenirali Radošević i Milić, Andrijašević je lakše ozljeđen i trenirao je odvojeno, dok je za Vukovića, koji se ozljedio na utakmici protiv Lokomotive na Poljudu u prošlom kolu, sezona najvjerojatnije zaključena. Snimka  magnetske rezonancije pokazala je da nije pukla tetiva skočnog zgloba već da je došlo do istegnuča.

U momčad se vraćaju Vršajević i Maglica koji nisu igrali protiv Lokomotivoe, obojica su odrađivali kaznu od tri žuta kartona. Najvjerojatnije je da će obojica krenuti od prve minute, Maglici bi to trebao biti prvi nastup protiv svoje bivše momčadi. Naime, on je u ljetnom prijelaznom roku iz Osijeka stigao u Hajduk. Inače, u prvom dijelu sezone ogled na Poljudu završio je bez pobjednika, bijeli su poveli golom Caktaša, da bi Lešković u samoj završnici donio bod gostima.

- Sigurno je da mi neće biti lako igrati protiv Osijeka, no profesionalac sam i učiniti ću sve da Hajduk osvojiti tri boda. Čeka nas teška utakmica, znam da za moje Osječane dvoboj sa Hajdukom je uvijek nešto posebno, rekao je Magilca riječi su Maglicem koji je ostao u kontaktu s bivši suigračima.

- U stalnom sam kontaktu sa Leškovićem, Novakovićem, Kvržićem... S Leškovićem sam se kladio u večeru, njemu igra pobjeda Osijeka i remi, meni samo pobjeda Hajduka. Dakle, ako pobijedimo Lešković će mi po završetku sezonu morati platiti večeru, zaključio je Maglica.