ELVIS SCORIA NAKON ISTRE

Vidjelo se da su posljednji događaji ostavili traga

Subota, 06. listopada 2012. 21:27 Napisao  I. V.

Mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo bili bolji za taj jedan pogodak, rekao je trener Rijeke

 

 

 

Elvis Scoria nakon turbulentnog tjedna izašao je pred novinare kao pobjednik, Rijeka se vratila u život u zadnjim trenucima utakmice protiv Istre 1961.

- Vidjelo se na početku utakmice da su posljednji događaji ostavili traga u momčadi, počeli smo nervozno. Ako smijem komentirati protivnika, i Istra je počela nervozno tako da se na početku sve to odrazilo na igru. Istra je uspjela pronaći pogodak u prvom dijelu, mi smo izjednačili u pravom trenutku. U drugom smo dijelu stalno tražili pogodak, ali nismo gubili koncentraciju u zadnjoj liniji. Na kraju smo pronašli pogodak, mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo bili bolji za taj jedan pogodak, kazao je Scoria.

Igor Pamić pronašao je razloge poraza u kratkoj klupi:

- Vidio sam dobru Istru sve dok Anđelković nije izašao van, tada smo se raspali jer je Jerković odigrao katastrofalno. Nažalost, na tom mjestu i nemamo drugog rješenja. Nakon šezdeset minuta izgubili smo blok i povukli se što nismo smjeli, niti željeli. Znali smo da je Rijeka opasna u prekidima, da moramo biti oprezni na ubačaje s boka. Na kraju smo oba pogotka primili nakon ubačaja. Rijeka je zasluženo pobijedila, kazao je Pamić

Pamić nije htio diskutirati oko diskutabilnog isključenja:

- Neću ništa govoriti, vjerujem da ćete korektno prenijeti ono što ste vidjeli, kazao je Pamić. 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore