ELVIS SCORIA PORUČUJE

Motivirale su nas izjave igrača Hajduka

Nedjelja, 02. prosinca 2012. 22:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk uvijek respektiramo kada gostujemo na Poljudu, tako je bilo i ovoga puta, kaže Scoria

Mišo Krstičević, trener Hajduka, očekivao je više od podjele bodova:

- Bili smo bliži pobjedi, imali smo više izglednih prilika da zatresemo mrežu gostiju. Nažalost, događa nam se da na dvije posljednje utakmice dobijemo dva gola iz slobodnog udarca. Zadovoljan sam kako smo odigrali, bili smo agresivni tijekom cijelog susreta. Ne znam uistinu zbog čega se stvorila gužva poslije utakmice. Pocrvenio je Maglica koji nije bio niti blizu svih događanja. Žalit ćemo se na njegov crveni karton. Rijeka je još jednom potvrdila da se radi o iskusnoj momčadi koju nije lako pobijediti, kazao je Krstičević.

Elvis Scoria ostvario je cilj, Rijeka je ostala neporažena i uoči zadnjeg kola prvog dijela sezone ima najviše izgleda osvojiti drugo mjesto:

- Utakmica je bila zanimljiva, izmjenjivali su se periodi dobre igre Hajduka, potom Rijeke. Zadovoljan sam sa konačnim ishodom. Motivirale su nas izjave pojedinih igrača Hajduka da imamo snage za dvadesetak minuta, da više ne možemo više od toga trčati. Hajduk uvijek respektiramo kada gostujemo na Poljudu, tako je bilo i ovoga puta. Postigli smo gol u pravom trenutku. Željeli smo u drugom dijelu postaviti obranu na 30 metara od gola, jer smo znali da će domaćin zaigrati agresivnije. Primili smo gol poslije tri pogreške naših igrača. Kada utakmica završi na način kako je završila nije dobro ni za koga. Šteta! Nije bilo razloga za tako nešto, tijekom susreta nije bilo grubljeg prekršaja niti sa jedne strane, rekao je Scoria.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.