ELVIS SCORIA NAKON ZADRA

Igrači zaslužuju čestitke, 80 minuta smo dobro igrali

Nedjelja, 28. listopada 2012. 09:25 Napisao/la  SC

Ulaskom Močinića dobili smo u nastavku bolji protok lopte, kaže Scoria

Trener Rijeke Elvis Scoria nije skrivao zadovoljstvo pobjedom (4:2) u Stanovima koji su tradicionalno teško gostovanje:

- Odigrali smo dobru utakmicu, osamdeset minuta smo dobro funkcionirali. Otpustili smo kočnice u igri prema naprijed i postigli četiri pogotka. U prvom dijelu osjetio se manjak tog jednog veznog, ulaskom Močinića dobili smo u nastavku bolji protok lopte. Zabijali smo iz kontri i polukontri. Dečki zaslužuju čestitke za igru s puno koncentracije i svega onoga čega nam je u Zadru uvijek nedostajalo, kaže Scoria.

U zadnjih desetak minuta Riječani su primili dva pogotka i pokvarili dobar dojam:

- Od 80. minute na dalje imali smo veliki pad. Nismo poštovali pozicije na terenu, nije dobro da smo zadnjih desetak minuta morali onako patiti. To nam se više ne smije događati. Bilo je užitak igrati pred našim navijačima koji su pokazali da nam vjeruju, zaključio je Scoria.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.