Andrej Panadić ne može računati na pola momčadi uoči gostovanja u Zaprešiću

Utorak, 19. travnja 2016. 16:17 Napisao/la  SC

Istru više od utakmice zanima kakvo je stanje u Vinkovcima budući da je izvjesno da će Puljani igrati dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi

Nogometaši Istre 1961 u srijedu igraju protiv Intera. Gostovanje u Zaprešiću otežava situacija s ozlijeđenim igračima, Andrej Panadić ni prbiližno ne zna kako će izgledati početni saatav.

- Ne mogu složiti ljude za trening, a kamoli za utakmicu. To nije nikakva izlika, već samo iznošenje trenutačnog stanja, što ne znači da i tako desetkovani nećemo dati sve od sebe da konačno stignemo do pobjede koja bi nam svima puno značila. Želimo li u tome uspjeti, prije svega trebamo biti hrabri, a možda nam pritom pomogne i činjenica što igramo vani, pa u našim redovima neće biti prisutan tako veliki pritisak kao što je bio protiv Osijeka, kaže Panadić.

Ozlijeđeni su Heister i Vuković, zbog povišene temperature ne trenira Hadžić, zbog upale na stopalu trenirati nije mogao niti Ivušić, a nije trenirao niti Ojdanić koji još muku muči s posljedicom jako udarca zarađenog na treningu. Manje probleme s aduktorom ima Bouhna koji je ipak odradio treninga, dok za utakmicu s Interom u srijedu trener Panadić neće moći računati na kartoniranog Repića.

Istru više od utakmice zanima kakvo je stanje u Vinkovcima budući da je izvjesno da će Puljani igrati dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi. Prema neslužbenim informacijama Cibalia ima problema s licencom zbog neurednoga poslovanja.

Tablice omogućuje Sofascore