Ćiro Blažević: Možda ću za nekoliko dana vidjeti da imam boljih igrača nego mislim

Petak, 09. studenog 2012. 22:44 Napisao/la  SC

Na klupi nisam nikoga tko dao dodatni impuls momčadi, kaže Ćiro

Ćiro Blažević povratkom u Kranjčevićevu priredio je spektakl svugdje osim na terenu. Tamo je trener svih trenera bio nemoćan:

- Pobjeda Hajduka je zaslužena, nemam što zamjeriti svojim igračima koji su učinili sve što su mogli u ovom trenutku. Naš je protivnik znao što hoće, kontrolirao je igru. Hajduk mi se jako dopao, savršeno su organizirani i selekcionirani prema tradiciji kluba, predstoji im lijepa budućnost. Nama predstoji borba za goli život, nadam se da ćemo uspjeti u tome. Nažalost, na klupi nisam nikoga tko dao dodatni impuls momčadi, da sam nekoga zamijenio napravio bih veću štetu po momčad. Možda ću za nekoliko dana vidjeti da sam pogriješio, da imam boljih igrača nego mislim, kazao je Blažević.

Na pitanje kakav je osjećaj vratiti se u HNL, Ćiro je odgovorio:

- Krasan. Dok ne izgubiš!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.