ZDRAVKO MAMIĆ KAŽE

Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh

Četvrtak, 07. kolovoza 2014. 11:02 Napisao/la  SC

- Bojao se ja ili ne bojao otkaza, Uprava će odlučiti, rekao je trener Zoran Mamić

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić sportski je podnio ispadanje iz Lige prvaka:

- Čestitam Aalborgu na prolazu u play-off Lige prvaka, čestitam našim igračima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage, čestitam navijačima koji su bili sjajni. Nogomet se vratio u Zagreb! Imali smo 19 udaraca prema golu, 11 u okvir. I nismo uspjeli. Danski prvaci su dva puta pogodili okvir gola i prošli dalje, to je nogomet. Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh! Ali nema predaje. Moramo se skupiti, uhvatiti nove motive i nastaviti sezonu u najboljem mogućem stanju. Imamo momčad velike perspektive i velikih mogućnosti, ali nedostajalo je vremena za uigravanje, rekao je Zdravko Mamić za SN.

Brzo će se vidjeti kako će Dinamo financijski podnijeti ispadanje iz Lige prvaka, rezovi su neophodni. A prvi rez odavno je trebalo učiniti u stručnom stožeru:

- Očito sam negdje pogriješio čim smo izgubili, ali zadovoljan sam igrom Dinama.  Sigurno da je ovo šok, ali razgovarao sam s ekipom u svlačionici. Oni su svjesni što  nije bilo dobro i siguran sam da će nam donijeti još puno veselja. Bojao se ja ili ne bojao otkaza, Uprava će odlučiti. Uložili smo jako puno truda u ovu utakmicu, tri poluvremena smo bili bolji, ali nije bilo dosta, rekao je trener Zoran Mamić.