Bugari smatraju da je Sammir trebao dobiti crveni karton zbog udaranja laktom suparničkog igrača. Naravno, naglašeno je da je sudac Zwayer nepotrebno produžio utakmicu za osam minuta
Čini mi se da je Sheriff ipak blaži suparnik nego Ludogorec. Dinamo je 'na papiru' bio bolji od Sheriffa i prije dvije godine pa je ipak ispao. Dakle, moramo biti oprezni, kaže Čačić
Dinamo je prije 66 godina pogotkom Miše Etlingera u posljednjim sekundama premijerne sezone bivše SFRJ svladao Budućnost 3:2. Nogometni savez SFRJ ustvrdio je da je sucu štoperica bila neispravna i utakmica je registrirana 2:2!
Četvrtak, 26. srpnja 2012. 10:14
Dinamo

Zdravko Mamić smjenuje Antu Čačića

U klupskoj povijesti malo je tako značajnih pobjeda ostvareno na tako beznačajan način
Dok je Mamić u klubu za skupinu tzv. navijača ništa više nije sveto u nekadašnjoj svetinji. Stalno podizanja praga netrpeljivosti dovelo je do apsurda, navijači prijete da će vlastiti klub izbaciti iz europskih natjecanja!
Skupina ekstremnih navijača najavila je da će pokušati prekinuti utakmicu i izbaciti Dinamo iz europskih natjecanja
Nedjelja, 22. srpnja 2012. 15:42
Dinamo

Big Brother stigao na maksimirski stadion

Osim što će snimiti svaki protuzakoniti postupak, ovako postavljena kamera predstavlja preventivnu mjeru
Nedjelja, 22. srpnja 2012. 11:25
Dinamo

Do kada Ante Čačić ostaje trener Dinama?

Treneru Dinama trese se stolica nakon remija protiv Ludogoreca i Intera
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.