Dinamo proslavio titulu na Trgu bana Josipa Jelačića, Bruno Petković izviždan

Nedjelja, 26. svibnja 2024. 23:18 Napisao/la  SC
Bruno Petković na pozornici
Bruno Petković na pozornici Foto: Screenshot Index.hr

Tisuće navijača dočekale su nogometaše Dinama na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je organiziran doček novim prvacima i pobjednicima kupa.

Velika proslava uslijedila je nakon remija protiv Rudeša na Maksimiru, navijačima su se obratio Bruno Petković, koji je prvo dočekan ovacijama, a na kraju izviždan i ispraćen povicima "odlazi".

Petković je u govoru spomenuo zahvale Mirku Baršiću i Vlatki Peras, nakon čega se u navijačkom puku naglo promijenilo raspoloženje.

- Puno njih će pozivati na pjesmu, a ja imam par riječi da kažem...s obzirom da ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu, mislim da ono što ste dobili s novom Upravom, mislim da svi sada živite Dinamo. Nikad nemojte zaboravit ono što je bilo prije, bez obzira da li je netko dao prst ili ruku. Tišina! Jedan pozdrav s gospodinom s kojim uopće nisam imao toliki doticaj i uopće nismo toliko dobri bili, ali je dao za Dinamo jako puno - Mirko Barišić! Drugi pozdrav - za mladu damu koja je dala za Dinamo više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i zahvale svima što su napravili za Dinamo i da pozovome Velimira Zajeca da povede Dinamo u bolje sutra, rekao je Petković, nakon čega je uslijedilo negodovanje.