Ivica Zubac i Dario Šarić sudionici tučnjave u jednom atenskom noćnom klubu

Ponedjeljak, 08. srpnja 2024. 22:44 Napisao/la  SC

Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara, stoji u priopćenju. Šarić u jednom trenutku završio na tlu...

Ivica Zubac i Dario Šarić sudionici tučnjave u jednom atenskom noćnom klubu

Ivica Zubac i Dario Šarić postali su glavna tema grčkih medija nakon što je društvenim mrežama počela kolati snimka tučnjave u jednom atenskom noćnom klubu.

Zubac, Šarić i još nekoliko hrvatskih košarkaša sukobili su se sa skupinom očigledno pripitih grčkih mladića, na snimci se vidi da je Šarić u jednom trenutku završio na tlu.

HKS je objavio sljedeće priopćenje.

Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara, stoji u priopćenju.

Incident možete vidjeti OVDJE