PRIJATELJSKA UTAKMICA

Juniori Rijeke uvjerljivo pobijedili Vinodol

Subota, 26. siječnja 2013. 16:58 Napisao/la  L. V.

Rijeka - Vinodol 4:2. Golove za Rijeku postigli su Postonjski, Fumić, Brdar i Jovanović, za Vinodol Vidmar i Pavelić 

 

 

 

PRIJATELJSKA UTAKMICA

RIJEKA - VINODOL 4:2 (1:1)

Pomoćno igralište stadiona Kantrida.

Strijelci: Postonjski, Fumić, Brdar, Jovanović (Rijeka), Vidmar, Pavelić (Vinodol)

RIJEKA: Peterfaj, Vidas, Jurica, Matešković, Collins, Benić, Legos, Postonjski, Obi, Solomun, Fumić (još su igrali Blečić, Kokorović, Bukvić, Brdar, Pelizzar, Jovanović,

VINODOL: Erak, Stričević, Žunić, Firkey, Lenac, Vidmar, Petrinović, Mataija, Tucaković, Peričić, Tomić (Hreljac, Marković, Rupčić, Lapov, Jarić, Filipović, Radetić, Pavelić, Mijolović, Jelenović)

Juniori Rijeke pobijedili su u drugom pripremnom ogledu trećeligaša Vinodola rezultatom 4:2. Prvo poluvrijeme dvoboja na pomoćnom igralištu Kantride okončano je rezultatom 1:1. U nastavku su bijele nade ubacile u "višu brzinu" i na kraju ostvarile rezultatski uvjerljivu pobjedu. Juniori Rijeke su inače u punom jeku priprema za nastup na jakom turniru u Viareggiju na kojem će prvoligaš s Kantride nastupiti nakon punih 27 godina!

- Nisam previše zadovoljan iz razloga što možemo bolje. U drugom je poluvremenu to bolje izgledalo kada sam u igru ubacio dečke koji su malo uigraniji. Vidljiv je i umor na dečkima budući da je ovo treći tjedan priprema, a nisu imali slobodnog dana, objasnio je nakon utakmice trener riječkih juniora Boris Pučić, koji je svojim pulenima dao slobodnu nedjelju.

Novljani su u nastavku pali nakon što je trener Danijel Franjković šansu pružio i mlađim snagama.

- Prvo poluvrijeme je bilo puno bolje. U nastavku su priliku dobili i mlađi igrači. Ukupno nisam nezadovoljan jer smo tek počeli s pripremama, objasnio je trener Novljana.

Fotogalerija Sandro Donda