ĐUHO PORUČIO PRIMORJU

Po imenima Jug nikad nije bio jači

Petak, 14. rujna 2012. 18:41 Napisao/la  SC

Vratio se Bošković, također Azevedo, a pojačali smo se i s dolaskom Ivovića, kaže predsjednik Juga Ivo Pavličević

Čelnici VK-a Jug  na prigodnoj konferenciji za novinare predstavili su novu momčad i obznanili ambicije uoči početka nove sezone:

- Po imenima nikad nismo imali jaču momčad Juga. Napast ćemo sve trofeje, a u lipnju sljedeće godine ćemo vidjeti što smo napravili, prenosi Dubrovački vjesnik riječi trenera Juga Veselina Đuhe.

 - Dva naša reprezentativca su otišla iz kluba, Paulo Obradovići i Frano Vićan, ali smo napravili dobar posao tako da se njihov odlazak ne bi trebao osjetiti. Vratio se Miho Bošković, također Tony Azevedo, a pojačali smo se i s dolaskom Aleksandra Ivovića. Nema pritiska, ali s ovakvom ekipom imamo pravo i obvezu reći da idemo osvojiti Jadransku ligu, domaće prvenstvo i Kup Hrvatske, a vjerujem kako možemo otići do kraja i u Euroligi. Naravno, ako izbjegnemo ozljede, rekao je Ivo Pavličević, predsjednik Juga.

- Sezona će biti zahtjevna s obzirom na broj utakmica, nama daleko zahtjevnija nego drugima jer Primorje i Mladost neće igrati Euroligu. Već na startu, 26. rujna, nas čeka prva velika utakmica. Gosti smo Crvene zvezde u 1. kolu Eurolige, kazao je Ognjen Kržić, novi sportski direktor Juga.