Ivica Tucak: Nije mi jasno da dva suca ne vide udarac nego ja moram glumiti luđaka

Ponedjeljak, 08. siječnja 2024. 23:48 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Ivica Tucak ovako je prokomentirao utakmicu protiv Crne Gore:

- Žao mi je što nismo uzeli oba boda što bi bio lakši put u četvrtfinalu. Sada imamo četiri dana slobodno, a u četvrtfinalu smo što nam je bio prvi cilj. Imali smo sve u svojim rukama, imali brutality. Nismo iskoristili svoje šanse i imamo za čim žaliti. Gorak je okus u ustima, ali ne smijemo biti tužni jer prave stvari tek počinju. Idemo dalje. Prvi cilj je ostvaren, ali dobili smo nešto teži put. Konačni cilj nije nešto žaliti, konačni cilj je u Zagrebu otići do kraja, kazao je Tucak i naglasio sljedeće:

- Ne mogu vjerovati da ljudi ne vide, nije mi jasno da dva suca ne vide očigledan udarac laktom u glavu nego ja moram glumiti luđaka. Sami smo krivi, da se razumijemo, ali da je bilo svega - bilo je, zaključio je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.