EP Hrvatski vaterpolisti protiv Grčke odigrali najbolju utakmicu

Petak, 12. siječnja 2024. 19:44 Napisao/la  SC

Hrvatski vaterpolisti ostvarili nestvarnu seriju 8:0 i doslovno potopili grčku reprezentaciju

EP Hrvatski vaterpolisti protiv Grčke odigrali najbolju utakmicu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale nakon pobjede protiv Grčke u Zagrebu, Hrvatska će u nedjelju u polufinalu igrati protiv Mađarske nakon najbolje utakmice na prvenstvu.

Hrvatski vaterpolisti ostvarili su nestvarnu seriju 8:0, euforično su od 5:6 stigli do 13:6 i doslovno potopili grčku reprezentaciju.

Najbolja utakmica na prvenstvu ogleda se u statistici igrača više (5/9), napokon su hrvatski napadi izgledali osmišljeno.

Na kraju je kao i obično ipak presudila izvanredna igra u obrani na čelu sa sjajnim Bijačem, koji je 33. rođendan proslavio velikom pobjedom.

HRVATSKA: Bijač, Burić 1, Fatović 3, Lončar 2, Biljaka, Bukić, Vukičević 2, Žuvela, Marinić Kragić 4, Vrlić, Butić, Harkov 1, Popadić

GRČKA: Zerdevas, Genidounias 1 Skoumpakis, Gkiouvetsis, Fountoulis 1, Papanastasiou 2, Argyropoulos Kanakak 2, Alafragkis, Kakaris 1, Nikolaidis, Vlachopoulos, Tzortzatos, Kalogeropoulos 1

Utakmica četvrtfinala EP: Hrvatska - Grčka 13:8 (3:3, 2:3, 4:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.