EMOTIVNI GOVOR

Ivanišević ušao u Kuću slavnih

Nedjelja, 18. srpnja 2021. 08:35 Napisao/la  SC

Nije bilo lako biti moj navijač

Ivanišević ušao u  Kuću slavnih

Goran Ivanišević ušao je Kuću slavnih na prigodnoj svečanosti:

- Mi smo mala zemlja s ogromnim srcem. Nikad ne prestajemo vjerovati. Imao sam puno uspona i padova, nikada nisam prestao vjerovati. Prvi put u životu mogu reći da sam ponosan na sebe. Nije bilo lako biti moj navijač. Bilo je frustrirajuće, bilo je tužno, vjerojatno se puno ljudi posvađalo zbog mene. Ali, jedno je sigurno: bilo je zabavno biti moj navijač, kazao je Ivanišević.

Bivši svjetski broj 2 prije točno 20 godina osvojio je Wimbledon prema scenariju holivudske sapunice, na turnir je došao s pozivnicom i ušao u povijesti tenisa.

- Zahvalio bih odboru iz Wimbledona što mi je dao wild card. Ne znam jesu li dobro obavili posao ili se sada kaju zbog toga. Ali hvala im, jer da mi nisu dali wild card, ne bih stajao ovdje

Sam je govorio da postoje tri Gorana: dobri Goran, loši Goran i Goran hitne pomoći...

- Ne tri Gorana, postoji pet Gorana! Na svakog Gorana na ovom svijetu učinili ste me ponosnim. Učinio sam to na svoj način, na teži način, ali samo jedan Goran ulazi unutra. Dečki, možete me doći posjetiti, rekao je između ostalog u emotivnog govoru Ivanišević.

- Mama i tata, nema riječi kojima mogu dovoljno reći hvala, nema dovoljno riječi kojim mogu opisati što ste sve učinili za mene. Da moram opet ići na ovo putovanje, opet bih vas izabrao da budete moja mama i tata, volim vas i hvala vam na svemu, kazao je Ivanišević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.