HRS objavio da je počela prodaja ulaznica za SP 2025. godine

Petak, 15. ožujka 2024. 14:07 Napisao/la  SC
HRS objavio da je počela prodaja ulaznica za SP 2025. godine

HRS je objavio sljedeću obavijest:

Dok se hrvatska muška seniorska reprezentacija u Hannoveru bori za Olimpijske igre u Parizu, u uredima Hrvatskog rukometnog saveza je iznimno uzbudljivo i prometno. Svi zajedno naime, odbrojavali smo posljednje dane i sate do početka prodaje ulaznica za najveći sportski događaj u Hrvatskoj 2025. godine. Riječ je dakako, o Svjetskom rukometnom prvenstvu koje naša zemlja organizira zajedno s Danskom i Norveškom.

Kao što smo posljednjih nekoliko dana najavljivali, prodaja je počela danas, 15. ožujka 2024. godine točno u 12.00 sati. Prvih 100 kupaca bit će posebno nagrađeno. Detaljnije o tim nagradama, a riječ je o dresovima reprezentacije, loptama, majicama Svjetskog prvenstva, maskotama, više će biti početkom sljedećeg tjedna.

Sada je važno znati da se u prvoj fazi prodaju ulaznice za utakmice prvog kruga i tzv. Glavnu fazu, za susrete hrvatske reprezentacije koja će biti smještena u Skupinu H. Kupac u jednoj kupovini može kupiti maksimalno četiri ulaznice. I one vrijede za obje utakmice toga dana. Treba podsjetiti da je kupac dužan dati informacije o svim vlasnicima karata. Cijene ulaznica za četiri sektora koji se nalaze u prodaji su sljedeće:

Preliminary round:
112 – 1 kat cijene – 70 €
120 – 2 kat cijene – 60 €
312 – 3 kat cijene – 40 €
317 – 4 kat cijene – 25 €

Main round:
112 – 1 kat cijene – 90 €
120 – 2 kat cijene – 80 €
312 – 3 kat cijene – 60 €
317 – 4 kat cijene – 40 €

Za sada je riječ o online prodaji karata. Kasnije će se, ukoliko nešto ostane slobodno, prodaja nastaviti na blagajnama dvorana. Link putem kojega možete kupiti karte nalazi se na web stranicama Hrvatskog rukometnog saveza: https://www.ulaznice.hr/web/inspiredbyhandball

Tu je i raspored mjesta po dvoranama, raspored igranja te kako ulaznica izgleda. Požurite, jer hrvatska reprezentacija ne samo da treba vašu podršku, nego je HRS kao organizator dužan dio mjesta ostaviti za Svjetsku rukometnu federaciju, sponzore, goste, ali i navijače reprezentacija koje će nastupati u zagrebačkoj Areni, tako da će karte za nastupe hrvatske reprezentacije brzo planuti.

Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo 2025. godine kojem je Hrvatska domaćin zajedno s Danskom i Norveškom od 14. siječnja do 2. veljače 2025., igrat će se u Zagrebu, Varaždinu i Poreču.

Hrvatska će utakmice igrati u “Areni Zagreb“.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.