EP BiH doživjela težak poraz, Irfan Smajlagić tvrdi da nema nesuglasica

Subota, 13. siječnja 2024. 21:27 Napisao/la  SC
 Irfan Smajlagić
Irfan Smajlagić

Rukometaši BiH doživjeli su težak poraz (20:36) od Nizozemske i ispali iz natjecanja nakon što su u prvoj utakmici očekivano poraženi od Švedske.

Poraz od Nizozemske izazvao je burne reakcije javnosti i medija u BiH:

- Rezultat je previsok, ali moramo biti svjesni svojih mogućnost i kvaliteta. Došli smo na EP gdje stvaramo roster i širinu ekipe koja će sudjelovati u drugim natjecanjima. Moramo im dati minutažu. Ne smijemo zaboraviti protiv kakvih reprezentacija ovdje igramo. Želimo stvarati igrače koji će predstavljati budućnost. Moramo imati nekakav objektivan cilj. Prva pobjeda protiv Gruzije bi bila vrhunski rezultat. I sam plasman na Euro bio je kvalitetan korak. Ne postoje nikakve nesuglasice. Porazi su sastavni dio sporta. Morate naučiti izvući zaključke i pouke iz poraza i gledati u budućnost, kazao je izbornik Irfan Smajlagić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.