SP 2021 Alexis Pinturault najveći kandidat za svjetsko zlato u veleslalomu, Filip Zubčić daleko od postolja nakon prve vožnje

Petak, 19. veljače 2021. 10:52 Napisao/la  SC

Zubčić u Cortini d'Ampezzo osvojio srebro u paralelnom veleslalomu, uoči utrke veleslaloma slovio jednim od favorita za medalje

Alexis Pinturault najveći kandidat za svjetsko zlato u veleslalomu, Filip Zubčić daleko od postolja nakon prve vožnje

Alexis Pinturault sjajnom prvom vožnjom postao je najveći kandidat za svjetsko zlato u veleslalomu, Francuz nakon prve vožnje ima prednost od 40 stotinki pred Talijanom Lucom De Aliprandinijem.

Filip Zubčić daleko je od postolja nakon prve vožnje, najbolji hrvatski skijaš zaostaje za vodećim Pinturaultom čak 2,12 sekundi.

Zubčić je u Cortini d'Ampezzo osvojio srebro u paralelnom veleslalomu, uoči utrke veleslaloma slovio je jednim od favorita za medalje.

U finalu je Zubčić izgubio od Francuza Mathieua Faivrea, koji je 4. nakon prve vožnje veleslaloma.

Rezultati prve vožnje:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.