Određene etape sedmog izdanja Cro Racea, čak osam UCI WorldTeamova na startu utrke

Četvrtak, 18. kolovoza 2022. 16:15 Napisao/la  SC
Određene etape sedmog izdanja Cro Racea, čak osam UCI WorldTeamova na startu utrke
Foto: Cro Race

Određene su etape na sedmom izdanju Cro Racea, biciklističke utrke što će ove godine biti održana od 27. rujna do 2. listopada.

Cro Race će tako startati u Osijeku, završiti tradicionalno u Zagrebu, prva etapa bit će od Osijeka do Ludbrega, nakon toga vozit će se dionice Otočac – Zadar, Sinj – Primošten, Biograd na moru – Crikvenica, Opatija – Labin i Sveta Nedjelja – Zagreb.

Ovogodišnje izdanje spektakularne utrke bit će najkvalitetnije do sada, organizatorima je dolazak potvrdio rekordan broj UCI WorldTeamova, pa će se tako na startu naći Astana Qazaqstan, Bahrain Victorius, INEOS Grenadiers, Israel Premier Tech, Jumbo-Visma, Movistar Team, BikeExchnge-Jayco i Trek Segafredo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.