Pogledajte oproštaj Stefana Piolija, ultrasi se protive dolasku Paula Fonsece

Nedjelja, 26. svibnja 2024. 12:01 Napisao/la  SC
Pogledajte oproštaj Stefana Piolija, ultrasi se protive dolasku Paula Fonsece

Stefano Pioli oprostio se od navijača Milana u utakmici protiv Salernitane (3:3), nakon utakmice zajedno s Olivierom Giroudom i Simonom Kjaerom dobio je dresove s potpisima svih igrača.

Pioli je nakon utakmice uzeo mikrofon u ruke i prvo spomenuo ljudima koji više ne rade u Milanu (pogledajte OVDJE)

- Ovo je noć zahvalnosti, pa počinjem sa zahvalom ljudima koji su me željeli ovdje i koji su me podržavali, koji su mi dali priliku da radim u fantastičnom klubu, rekao je Pioli.

Pioli je postao bivši kada je klub u svibnju 2022. godine preuzeo američki fond RedBird u većinskom vlasništvu Gerryja Cardinalea, tijekom cijele sezone  Pioli je radio pod pritiskom izvjesne smjene:

- Hvala svima ostalima, svim zaposlenicima Case Milan, Milanella, mom stožeru. Zahvaljujem se svojim igračima, znate što mislim o vama, da ste posebni, kazao je Pioli prije nego što se navijačima zahvalio na podršci.

Kao što je poznato, novi trener Milana trebao bi postato Paulo Fonseca, portugalskog stručnjaka imali su prilike na djelu vidjeti gledatelji utakmice Rijeka - Lille na Rujevicu.

Fonseca nije dobrodošao među ultrasima Milana, koji se na društvenim mrežama protive dolasku bivšega trenera Rome.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.