ZLATAN SE VRATIO

Pogledajte njegov komentar

Ponedjeljak, 13. rujna 2021. 09:24 Napisao/la  SC

Ibrahimović na pragu 40. godine

Pogledajte njegov komentar

Zlatan Ibrahimović opet je glavna tema talijanskog nogometa!

Ibrahimović je odigrao prve minute u novoj sezoni u u utakmici protiv Lazija (2:0), nakon samo sedam minuta provedenih na travnjaku postigao je pogodak (67) poslije sjajne asistencije Ante Rebića.

- Spreman je fizički, ali nije odigrao službenu utakmicu četiri mjeseca, Nakon nekoliko dana treninga s momčadi bio je spreman sjesti na klupu, objasnio je trener Milana Stefano Pioli zbog čega Ibrahimović nije počeo utakmicu.

Ibrahimović 3. listopada navršava 40. rođendan, fizički izgleda nevjerojatno nakon što se u poznim igračkim godinama oporavio od ozljede.

Umjesto izjava, Ibrahimović je svoj nastup prokomentirao fotografijom koljena na Twitteru nakon kirurškog zahvata i slavljem nakon pogotka, naglasak je na datumima:

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.