Paul Pogba: Koliko znam, još uvijek sam igrač Juventusa!

Utorak, 02. srpnja 2024. 11:51 Napisao/la  SC
Paul Pogba: Koliko znam, još uvijek sam igrač Juventusa!

Paul Pogba suspendiran je zbog pozitivnog doping-testa od 20. kolovoza 2023. godine!

Budući da je negirao nalaze, kažnjen je s čak četiri godine suspenzije što u slzčaju 31-godišnjega igrača znači oproštaj od vrhunskog nogometa.

- Ako niste vidjeli objavu u kojoj kažem da prestajem igrati nogomet, to je zato što sam još uvijek nogometaš. Još uvijek sam tu, još uvijek pozitivan, imam priliku boriti se s onim što je po meni nepravda.  I dalje se osjećam kao igrač, treniram i u ovim trenucima moram biti samo pozitivan. Provodim puno vremena sa svojom obitelji, gledami svoju djecu kako rastu. Ne radim ono što volim, a to je nogomet, ali stvarno sam nestrpljiv da se vratim, rekao je Pogba.

Evo kakav mu je status u Juventusu:

- Koliko znam, još uvijek sam igrač Juventusa, mislim da biste to morali pitati njih. Imam ugovor, nisam još uspio razgovarati ni s direktorom, ni s trenerom, zavladala je šutnja. Mislim da čekaju ishod žalbenog postupka. Što se ostalog tiče, to morate njih pitati, kazao je Pogba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.