Najbolji strijelac svih vremena još nije postigao pogodak

Ponedjeljak, 12. rujna 2022. 21:47 Napisao/la  SC

Ronaldo ugovorom vezan za Manchester United do lipnja 2023. godine, prema informacijama Marce trenutačno je najbliži odlasku u Inter Miami

Najbolji strijelac svih vremena još nije postigao pogodak

To se još nije dogodilo!

Cristiano Ronaldo u šest kola Premierlige još uvijek se nije upisao u listu strijelaca!

Ronaldo nije standardni igrač, Erik ten Hag redovito mu je davao prilike u drugim poluvremenima, što je za najboljega strijelca svih vremena bilo više nego dovoljno vremena da postigne pogodak.

Što je najgore, Ronaldo u zadnjim utakmicama nije imao ni izgledne prilike za pogodak!

Što se događa u glavi portugalske zvijezde ne zna nitko, jedino je jasno da se Ronaldo više ne osjeća dobro na Old Traffordu.

Pokušaji da ovog ljeta ode iz Manchester Uniteda propali su zbog različitih razloga, najveći je bio kao i obično novac.

Nije samo novac važan u Ronaldovu životu.

Predsjednik saudijskog saveza Yasser Almisehal izjavio je da Ronaldo nije htio prihvatiti basnoslovne ponude Al-Hilala i Al-Nassra.

Portugalski CNN objavio je nevjerojatan iznos koji nitko nije demantirao, Ronaldo je u Al-Hilalu mogao zaraditi 242 mil. eura za dvije sezone po čemu bi u 37. godini postao najplaćeniji nogometaš svih vremena.

Bio bi bolje plaćen od Kyliana Mbappea, koji u PSG zarađuje oko 100 mil. eura godišnje.

Ronaldo je ugovorom vezan za Manchester United do lipnja 2023. godine, prema informacijama Marce trenutačno je najbliži odlasku u MLS!

Opet, Ronaldo bi u MLS mogao najranije otići u siječnju, što znači da je trenutačno osuđen na Manchester United u kojemu igra najslabiji nogomet u karijeri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.