Joško Gvardiol i službeno postao najskuplji stoper u povijesti nogometa!

Subota, 05. kolovoza 2023. 11:22 Napisao/la  SC

Joško Gvardiol stavio je potpis na ugovor nakon što je uspješno prošao liječnički pregled, Manchester City če Red Bull Leipzigu isplatiti 90 milijuna eura odštete

Joško Gvardiol
Joško Gvardiol Foto: mancity.com

Joško Gvardiol od subote je i službeno novi igrač Manchester Cityja.

Gvardiol je svoj potpis na ugovor s „građanima“ stavio nakon što je uspješno prošao liječnički pregled i na taj način postao je najskuplji stoper u povijesti, budući da je City za njegovu odštetu pristao Red Bull Laipzigu platiti 90 milijuna eura.

Završetkom ovog posla zadovoljni će biti i u Dinamu, momčad iz Maksimira ima pravo na 15 posto od razlike koju je Red Bull Leipzig platio Dinamu i onoga što će dobiti od Manchester Cityja.

Leipzig je Dinamu platio 18 milijuna eura, sada je uprihodio 72 milijuna eura, od kojih Dinamu pripada 10,7 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.