JOAO CANCELO

Pep Guardiola laže kada govori o meni

Nedjelja, 24. ožujka 2024. 17:34 Napisao/la  SC

Ja nikad ne lažem, kaže Cancelo

Guardiola i Cancelo
Guardiola i Cancelo

Joao Cancelo je ljeto 2019. godine iz Juventusa otišao u Manchester City, u tri i pol sezone odigrao je nekoliko sjajnih utakmica da bi iz kluba otišao na mala vrata, Pep Guardiola kritizirao je njegovo ponašanje:

- Izrečene su laži! Nikada im nisam bio loš prijatelj ili suigrač, možete pitati ili Akea ili Rica. Nemam nikakav kompleks superiornosti ili inferiornosti prema njima, ali to je mišljenje menadžera... Ostao sam jer to nije istina. Mislim da je City bio nezahvalan prema meni kada su to rekli, jer sam bio vrlo važan igrač u godinama koje sam proveo tamo. Nikad nisam zakazao u predanosti klubu i navijačima, uvijek sam davao sve od sebe. Sjećam se vremena kada sam bio opljačkan i napadnut, a sljedeći dan sam igrao na Emiratesu protiv Arsenala. To su stvari koje se ne zaboravljaju, ostavio sam ženu i kćer same kod kuće, prestravljene. Gospodin Guardiola ima puno više snage u javnosti od mene kada nešto kaže, radije ću neke stvari zadržati za sebe. Više volim znati da govorim istinu, osjećam se ispunjeno onim što sam učinio. Ja sam transparentna osoba, nikad ne lažem. Život ide dalje i želim da sve bude dobro, jer dok sam bio tamo uživao sam u svom nogometu. I dalje su favorit za osvajanje Lige prvaka, rekao je Cancelo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.