Jamie Carragher: Ronalda ne želi ni Erik ten Hag, ni svlačionica Manchester Uniteda

Četvrtak, 04. kolovoza 2022. 15:50 Napisao/la  SC
Jamie Carragher i Cristano Ronaldo u mladim danima
Jamie Carragher i Cristano Ronaldo u mladim danima

Jamie Carragher radi kao televizijski komentator, legenda Liverpoola ovako je prokomentirala situaciju oko Cristiana Ronalda:

- Uvijek sam mislio da je Ronaldov povratak u Manchester United bizaran, osjećao sam da će brzo doći do ovakve situacije, čak i da je Ronaldo bio odličan. Potpisao je dvogodišnji ugovor plus još jednu godinu, što nisam mogao vjerovati. On nikada neće biti druga violina, ali svi znamo da Ronaldo više nije isti igrač kao nekada, karijera mu se produžila jer je veliki profesionalac. Činjenica je da će uskoro imati 38 godina. I dalje je sjajan strijelac, ali nije isti igrač kao nekada. Ni jedan drugi klub u Europi ga u ovom trenutku ne želi, možda se varam. Ako se pita ten Hag, mislim da ga ni on ne želi. Nisam baš siguran ni da svlačionica Manchester Uniteda želi Cristiana Ronalda, kaže Carragher.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.