Harvey Elliott: Nije Struijk krivac! Mislim da to nije bio crveni karton, samo bizarna nesreća!

Ponedjeljak, 13. rujna 2021. 23:31 Napisao/la  SC

Naravno da Struijkova isprika nije zaustavila patološke izljeve mržnje prema Belgijancu indijskog porijekla u dresu Leedsa

Harvey Elliott: Nije Struijk krivac! Mislim da to nije bio crveni karton, samo bizarna nesreća!

Harvey Elliott teško je stradao u duelu s Pascalom Struijkom u utakmici Liverpoola i Leedsa (3:0).

Elliottu je puknula noga, težak lom izgledao je toliko šokantno da se Mohamed Salah uhvatio za glavu i pobjegao s mjesta nesreće.

Zbog težine ozljede redatelj prijenosa utakmice nije htio pustiti usporenu snimku, kamere su ozlijeđenog igrača snimale s pristojne udaljenosti.

Struijk se odmah javno ispričao, na društvenim mrežama objavio je sljedeću poruku:

- Na utakmici se desilo nešto što nikada nikome ne bih poželio, poručio je Struijk,

Naravno da isprika nije zaustavila patološke izljeve mržnje prema Belgijancu indijskog porijekla u dresu Leedsa, na društvenim očekivano prevladavaju ružni, pa čak i homofobni komentari navijača Liverpoola.

Dan nakon ozljede oglasio se Elliott i iznenadio javnost sljedećom izjavom:

- Nije Struijk krivac! Mislim da to nije bio crveni karton, samo bizarna nesreća, takve se stvari događaju u nogometu. Vratit ću se jači sto posto, hvala vam svima na podršci, kazao je mladi igrač Liverpoola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.