Graham Potter novi menadžer Chelseaja, Toddu Boehlyju novac nije problem

Četvrtak, 08. rujna 2022. 18:54 Napisao/la  SC
Graham Potter
Graham Potter

Graham Potter (47) novi je menadžer Chelseaja.

Novi vlasnik londonskog kluba Todd Boehly nije puno gubio vrijeme, brzo je doveo bivšega menadžera Brightona, novac je najmanji problem, Brighton je zaradio 12 mil. eura od odštete:

- Neizmjerno sam ponosan i oduševljen što predstavljam Chelsea, ovaj fantastičan nogometni klub. Oduševljen sam što sam s Chelseajevom novom vlasničkom grupom i radujem se susretu i radu sa zanimljivom grupom igrača i dodatnom razvoju tima i kulture na koje naši sjajni navijači mogu biti ponosni. Također bih želio iskreno zahvaliti Brightonu što mi je dao priliku, a posebno Tonyju Bloomu i svim igračima, osoblju i navijačima na kontinuiranoj podršci tijekom mog boravka u klubu, kazao je Potter koji je potpisao petogodišnji ugovor.

- Jako nam je drago što je Graham prešao u Chelsea. On je dokazani trener i inovator u Premier ligi koji je u skladu s našom vizijom kluba. Ne samo da je izuzetno talentiran na terenu, on ima vještine i sposobnosti koje nadilaze teren, što će Chelsea učiniti uspješnijim klubom. Imao je veliki utjecaj na rezultate u prethodnim klubovima i veselimo se njegovom pozitivnom utjecaju u Chelseaju. Veselimo se što ćemo ga podržati zajedno s timom u ostvarivanju njihovog potencijala u nadolazećim mjesecima i godinama, napisao je Boehly.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.