Erling Haaland proglašen najboljim igračem kolovoza u Premierligi

Petak, 16. rujna 2022. 13:44 Napisao/la  Kristian Sirotich
Erling Haaland
Erling Haaland

Napadač Manchester Cityja Erling Haaland proglašen je igračem mjeseca Premier lige za kolovoz, nakon što je zabio devet golova u pet utakmica u briljantnom početku svoje karijere u Engleskoj.

Haaland (22) je zabio gol u svom debiju u Premier ligi protiv West Hama i protiv Newcastle Uniteda prije nego je upisao dva hat-tricka zaredom protiv Crystal Palacea i Nottingham Foresta.

Haaland je konkurenciju imao u Arsenalovom dvojcu Gabrielu Jesusu i Martinu Odegaardu te u napadaču Fulhama Aleksandru Mitroviću.

Prema Opti, samo je bivši napadač Liverpoola Luis Suarez zabio više golova u jednom mjesecu u Premier ligi - 10 golova u prosincu 2013.

- Oduševljen sam što sam prvi put osvojio ovu nagradu – bio je to nevjerojatan početak sezone za tim i zahvalan sam svima koji su glasali, rekao je Haaland.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.