Erik Dier zabranio majci da dolazi na utakmice, zlostavljanje postaje sve veći problem

Srijeda, 21. rujna 2022. 15:33 Napisao/la  SC

U ožujku 2020. godine Dier je skočio na tribine kako bi obranio svoga brata od navijača, zbog toga je Dier dobio četiri utakmice zabrane nastupa

Erik Dier
Erik Dier

Nogometaš Tottenhama, Eric Dier, zabranio je svojoj majci dolaske na nogometne utakmice, tvrdi da zlostavljanje na engleskim stadionima postaje sve gore.

- Moja majka nije išla na zadnju gostujuću utakmicu. Ona bi to voljela, ali ja bih se brinuo, što je ludo, zar ne? Sve naše obitelji prolaze isto, kaže Dier i naglašava:

- Nedavno sam pozvao obitelj i prijatelje na utakmicu Chelseaja i Tottenhama, imali su problema, rekao je Dier.

U ožujku 2020. godine Dier je skočio na tribine kako bi obranio svoga brata od navijača.

Zbog toga je Dier dobio četiri utakmice zabrane nastupa i novčanu kaznu od 40.000 funti.

- Uopće nisam zadovoljan načinom na koji je taj incident riješen. Ne znam što bih mogao reći o tome, jer ne znam hoće li me opet kazniti. Nije bilo tako dramatično kao što ljudi prikazuju, ali uopće ne žalim zbog toga što sam učinio, ponovio bih to isto, poručio je Dier.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.