Cristiano Ronaldo stigao u trening-kamp sa svojim agentom

Utorak, 26. srpnja 2022. 15:54 Napisao/la  SC

Portugalski napadač sigurno nije doveo agenta da bi zajedno trenirali, očito je da slijede razgovori o sporazumnom raskidu ugovora

Cristiano Ronaldo stigao u trening-kamp  sa svojim agentom

Cristiano Ronaldo utorak je stigao u Carrington, gdje se nalazi trening-kamp  Manchester Uniteda sa svojim agentom Jorgeom Mendesom!

Portugalski napadač sigurno nije doveo agenta da bi zajedno trenirali, očito je da slijede razgovori o sporazumnom raskidu ugovora.

Ronaldo još nije odradio trening s momčadi, propustio je turneju po Tajlandu i Australiji zbog obiteljskih razloga, kao što je priopćio klub.

Nije još ni razgovarao s novim menadžerom Erikom ten Hagom, koji stalno ističe da jedva čeka Ronalda na prvom treningu.

Nije više tajna da 37-godišnji Ronaldo želi otići s Old Trafforda samo godinu dana od povratka u klub u kojemu se kao mladi igrač afirmirao.

Manchester United prošlu sezonu završio je na 6. mjestu s 35 bodova iza gradskog rivala, Ronalda ne zanima prosjek...

Sve se glasnije spominje da Ronaldo želi otići u Atletico Madrid.

Navodno je Manchester United pristao na posudbu pod uvjetom da Ronaldo produlji ugovor za godinu dana, što znači bi se u sezoni 2023/24 trebao vratiti na Old Trafford.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.