Cristiano Ronaldo ostao na Old Traffordu, odbili ga svi europski velikani

Subota, 30. srpnja 2022. 17:28 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo ostao na Old Traffordu, odbili ga svi europski velikani

Cristiano Ronaldo najavio je na društvenim mrežama da ostaje u Manchester Unitedu i da će biti u momčadi koja će u nedjelju igrati protiv Raya Vallecana.

Epilog je to neuspješnih pregovora njegova menadžera Jorgea Mendesa s nekoliko europskih velikana.

Bayernov čelnik Oliver Kahn i PSG-ov vlasnik Nasser Al-Khelaifi javno su poručili da se Ronaldo ne uklapa u klupske planove.

Chelsea se nije oglasio, ali su engleski mediji nekoliko puta istaknuli da Thomas Tuchel nije sklon portugalskom napadaču.

Real Madrid nije ni razmišljao o njegovu mogućem povratku, u Atleticu su navijači stvorili preveliki pritisak da bi Ronaldo odjenuo dres gradskog rivala.

Međunarodni sindikat navijačkih skupina Atletica otišao je tako daleko da se službeno oglasio s priopćenjem u kojemu stoji da Ronaldo "predstavlja antitezu vrijednostima koje su obilježlje našeg kluba".

Nakon toga predsjednik Atletica Enrique Cerezo rekao je da klub više nikoga neće dovoditi ovog ljeta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.