Christian Eriksen: Mislio sam da je moje vrijeme da odem u Manchester United prošlo!

Četvrtak, 28. srpnja 2022. 15:46 Napisao/la  SC
Christian Eriksen
Christian Eriksen

Christian Eriksen postigao je prvi pogodak u dresu Manchester Uniteda, njegova karijera odvija se mimo svih očekivanja, uključujući njegova:

- Mislim da iz moje karijere prije incidenta na Euru moglo uočiti da se nisam planirao vratiti u Premierligu. Mislio sam da je moje vrijeme da odem u Manchester United prošlo! Igrao sam za Tottenham, zatim sam otišao u Italiju i to što sada sjedim ovdje definitivno je nešto što nisam očekivao, ali sam također vrlo sretan da sam ovdje. Dobar je osjećaj, dobar je osjećaj biti ovdje. Planirao sam odraditi svoj ugovor dok sam bio u Interu. Uzeo sam si malo vremena nakon incidenta na Euru, htio sam razmisliti. Srećom, Brentford je bio jako zainteresiran, mogao sam tamo u šest mjeseci vidjeti kako će sve skupa proći, kazao je Eriksen.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.