Leo Messi ispraćen zvižducima u zadnjoj utakmici na Parku prinčeva

Subota, 03. lipnja 2023. 21:23 Napisao/la  SC

Sve titule i trofeji nisu Messiju bili dovoljno da pridobije navijače PSG-a, Messi ove sezone nije bio ni najbolji igrač PSG-a

Leo Messi ispraćen zvižducima u zadnjoj utakmici na Parku prinčeva

Navijači PSG-a nisu se mogli sudržati ni u zadnjoj utakmici Lea Messija!

Prije početka utakmice protiv Clermonta na Parku prinčeva uslijedila je salva zvižduka kada je spiker zadnji put najavio Messija u početnoj postavi pariškoga kluba.

- Nakon dvije sezone u PSG-u avantura Lea Messija i kluba privodi se kraju. Klub svim srcem Leu želi još mnogo uspjeha u nastavku karijere. Paris Saint-Germain se iznimno zahvaljuje sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte, osvajaču Lige prvaka i dvostrukom prvaku Francuske što je nosio crveno-plave boje, napisao je PSG na službenoj stranici.

Sve titule i trofeji nisu Messiju bili dovoljno da pridobije navijače PSG-a koji su s pravom očekivali više od nekada najboljega igrača na svijetu.

Objektivno, Messi nije bio ni najbolji igrač PSG-a ove sezone!

Kako su se navijači PSG-a oprostili od Messija možete čuti    OVDJE

Kako se PSG službeno oprostio od Messija možeze vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.