GIANLUIGI DONNARUMMA

Jasno poručio što više neće tolerirati

Petak, 13. svibnja 2022. 09:16 Napisao/la  SC

Klub će morati napraviti izbor, kaže vatar PSG-a

Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma

 Gianluigi Donnarumma poslao je jasnu poruku čelnicima PSG-a:

- Želim ostati u PSG-u. Ovo nije bila lagana sezona, jer sam branio pola utakmica u sezoni i nisam mogao dosegnuti maksimum. Konkurencija s Keylorom Navasom iduće sezone? Ne, neće biti tako! Klub će morati napraviti izbor što se toga tiče, kazao je Donnarumma.

Mladi talijanski vratar stigao je u PSG iz Milana kao slobodan igrač, prema općem sudu ponajbolji vratar na svijetu nije branio na očekivanoj razini, ove sezone najviše je ostao upamćem prema pogrešci u utakmici protiv Real Madrida koja je preokrenula tijekom utakmice na kraju koje je PSG ispao iz Lige prvaka.

Mauricio Pochettino odlučio je podijeliti minutažu između 23-godišnjega Talijana i iskusnog Keylora Navasa, koji također nije zadoovljan svojim statusom.

Donnarumma je obranio 23 puta, Navas je branio 25 puta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.