Florentino Perez promijenio pristup, Kylian Mbappe mora potpisati već u siječnju

Subota, 30. prosinca 2023. 10:35 Napisao/la  SC

Mbappe će u nastavku sezone i dalje igrati za PSG bez obzira što već 1. siječnja može potpisati ugovor s novim klubom

Florentino Perez promijenio pristup, Kylian Mbappe mora potpisati već u siječnju

Florentino Perez nije odustao od Kyliana Mbappea, ali ne želi više kalkulirati s uvjetima.

Real Madrid mijenja taktiku pregovora nakon što je Mbappe na ljeto 2022. godine iznevjerio Perezovo povjerenje i potpisao novi ugovor s PSG-om nakon višemjesećnih pregovora s oba kluba.

Kao što je poznato, Mbappe je na ljeto 2024. godine slobodan igrač, jer nije aktivirao opciju produljenja ugovora s PSG-om zbog čega  na početku sezone nije igrao.

Brzo su čelnici PSG-a shvatili da će klub više izgubiti ako Mbappe ne bude ove sezone igrao nego što će izgubiti ako ode kao slobodan igrač na kraju sezone, novac je ionako najmanji problem arapske praonice novca iz Pariza.

Prema svemu sudeći, Mbappe će u nastavku sezone i dalje igrati za PSG bez obzira što već 1. siječnja može potpisati ugovor s novim klubom.

Upravo taj argument u pregovorima korist Florentino Perez!

Marca je objavila spekulaciju da će Real Madrid ponuditi Mbappeu iste uvjete kao prošle godine: 26 mil. eura godišnje plaće i 130 mil. eura bonusa za potpis ugovora.

Razlika je u tome što Perez ovog puta uvjetuje da Mbappe potpiše ugovor u siječnju!

Ako Mbappe ne potpiše, Real Madrid nema namjeru u nastavku sezone licitirati kao što je činio prošle godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.