Sergio Ramos kaže da je osjetio ljubav navijača već na zagrijavanju

Ponedjeljak, 18. rujna 2023. 12:50 Napisao/la  SC
Sergio Ramos kaže da je osjetio ljubav navijača već na zagrijavanju

Sergio Ramos debitirao je u dresu Seville protiv Las Palmasa.

Prvi nastup u dresu matičnog kluba nakon 18 godina ostao je upamćen po bravuroznoj reakciji kojom je sačuvao svoju mrežu, uoči utakmice bilo je puno negativnih tenzija između klupskih ultrasa i Saerija Ramosa, koji se u dresu Real Madrida nije baš primjereno ponašao u utakmicama protiv Seville.

Tijekom utakmice na tribinama nije bilo negativnih reakcija:

- Osjetio sam jako veliku emociju, bilo je uzbudljivo ponovno se pojaviti u svom domu, pred svojim navijačima. To je nešto jedinstveno, ne može se opisati riječima. Neka to bude početak dobrog niza. Prvo sam malo sumnjao u doček, ali prije nekoliko dan na predstavljaju rekao sam svojim roditeljima da ću onakvu uspomenu odnijeti u grob, da nakon toga mogu mirno umrijeti. Osjetio sam ljubav na zagrijavanju, tako treba biti i onda se je sve lakše, objasnio je Ramos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.