Luka Modrić odbio ponudu saudijskog kluba, ali Al Nassr ne odustaje

Srijeda, 25. siječnja 2023. 09:49 Napisao/la  SC

Al Nassr namjerava povećati ponudu samo da Modrić odmah postane suigrač Cristiana Ronalda

Luka Modrić potpisao do kraja ove sezone
Luka Modrić potpisao do kraja ove sezone

Luka Modrić odbio je ponudu koja se rijetko odbija, ali Al Nassr ne odustaje!

Španjolski mediji objavili su vijest da je Modrić odbio otići u Al Nassr za plaću od 40 mil. eura godišnje, 37-godišnji hrvatski reprezentativac očekuje da mu Real Madrid na kraju godine ponudi još jedan ugovor, tekući ugovor istječe na ljeto.

Međutim, saudijski mediji spekuliraju da bi Modrić ipak mogao prihvatiti basnoslovnu ponudu budući da mu je rok trajanja u Madridu ograničen.

S obzirom na trenutačno fizičko stanje, Modrić postaje svjestan da godine čine svoje. Još uvijek je nevjerojatno na kakvoj razini igra s obzirom na godine, ali...

Presudna može biti revidirana ponuda Al Nassra, saudijski klub navodno namjerava povećati ponudu u ugovoru do 2025. godine čime bi Modrić u dogovoru s Real Madridom odmah postao suigrač Cristiana Ronalda.

Zaraditi više od 100 mil. eura za dvije i pol sezone na pragu 40. godine ne može baš svaki nogometaš na svijetu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.